Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každý, kdo umí číst a alespoň občas se dívá na televizi, dobře ví, koho se týkaly největší průšvihy se zbožím (zelenina, maso apod.). Tak se přece nebudeme jako stádo ovcí řídit reklamou, ale vlastní zkušeností. Nicméně za marketingovou kampaň bych jim dal jedničku. Ať si prodávají, co chtějí. Když to chce ještě někdo kupovat...R^:-)

0 0
možnosti

Skoro je mi Vás líto... když jste se na ten gin tak těšil. To já kdybych se na něj tak těšila, tak ho koupím za každou cenu, jinde.:-)

1 0
možnosti

Počkejte až koupíte maso v "Hezky Česky" To bude další blog.;-D

0 0
možnosti

Teď jsem zjistil, že obviněný hejtman Rozbořil byl ředitelem expanze v Kauflandu - kouzlo nechtěného. ;-D

1 0
možnosti

Kaufland si nemá s Madetou moc co vyčítat. Madeta si jede svoje předražené ceny, ostatní máslo zlevnili s ohledem na výraznou výkupní cenu mléka, Madeta stále držela doporučenou prodejní cenu 45,90 Kč. Není to tak dávno, co šéf Madety prostě natvrdo do médií prohlásil, že se musíme připravit na to, že kostka másla bude za 60 Kč. Jenže ho ostatní mlékárny nepodpořily, a tak cena zůstala hluboko pod padesátkou... http://ekonomika.idnes.cz/madeta-razantne-zdrazi-maslo-muze-stat-pres-60-kc-ftq-/ekonomika.aspx?c=A071101_141402_ekonomika_vem

0 0
možnosti

Madeta je jen příklad. Předtím se na čas vytratila z Kauflandu i Plzeň a nejen ta....;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS